Tuli tuhoaa käytettyjen käsien myymälän Thalangissa, vahingot noin 10 miljoonaa bahtia

Thalang –

Tuli tuhosi käytettyjen tavaroiden liikkeen Thalangissa ja vahingot maksoivat noin 10 miljoonaa bahtia.

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta tiistaina (3. tammikuuta) kello 20th) käytettyjen tavaroiden kaupassa Thep Krasattri Roadilla Sri Soonthornin osa-alueella. He ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen paljon mustaa savua ja että tuli oli liekeissä.

Lyhyt osa tiestä oli väliaikaisesti estetty paloautoilta. Palon hallintaan kului noin tunti kuivan sään ja kovan tuulen vuoksi. Palo ei kuitenkaan levinnyt lähialueelle.

Kaksi tuntematonta liikkeen työntekijää ja palomies loukkaantuivat lievästi. Työntekijät kertoivat Thaimaan medialle, että tuli sai alkunsa liikkeen takaosasta, mutta oli epäselvää, mistä tarkalleen. Vahinkojen hinnaksi on arvioitu noin 10 miljoonaa bahtia ja palon syttymissyytä tutkii Thaimaan rikostekninen poliisi.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.