Patongissa takavarikoidut väärennetyt tavarat arvoltaan 10 miljoonaa bahtia

Patong -

Patongin liikkeissä takavarikoitiin yli 500 väärennettyä tuotetta, joiden yhteisarvo oli yli 10 miljoonaa bahtia.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (28th) he tekivät ratsian Ratch Uthit 200 Pi Roadin kauppoihin. Ratsia tapahtui sen jälkeen, kun heille ilmoitti yritys, joka myi aitoja merkkituotteita, kuten GUCCI, BALENCIAGA, ADIDAS, ALEXANDER ja McQUEEN.

Viranomaiset löysivät neljä myymälää, joiden hallussa oli yhteensä yli 500 väärennettyä tuotemerkkiä, mikä vastaa yli 10 miljoonan bahtin vahingot kyseessä oleville merkeille.

Kolme thaimaalaista ja maahanmuuttajaa pidätettiin neljässä kaupassa. Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen väärennettyjen merkkituotteiden myynnistä. Heidän nimiään ei julkistettu.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.