Australialainen, joka jäi yli Phuketissa, palasi vihdoin kotiin

Phuket-

Viisuminsa ylittänyt australialainen mies on vihdoin palannut kotiinsa joutuessaan taloudellisiin ongelmiin, Phuketin viranomaiset kertovat.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin aiemmin tällä viikolla, että päihtynyt ulkomaalainen mies oli suhdetoiminnan tiskillä Phuketin kansainvälisen lentokentän kansainvälisten lähtöjen terminaalissa ja hänellä on vaikeuksia lähteä Thaimaasta, koska hänellä oli ylijäämäaika ja taloudellisia vaikeuksia. .

Hänet tunnistettiin vain 44-vuotiaaksi australialaismieheksi. Hänellä oli taistelulippu kotiinsa, mutta Phuket Immigration totesi lentokentällä, että hän oli jäänyt viisumiaan yli 22 päivällä. Hän joutui maksamaan 500 bahtia päivässä ylijäämisestä, yhteensä 11,000 8,000 bahtia, mutta Hän kertoi, että hänellä oli vain XNUMX XNUMX bahtia jäljellä sen jälkeen, kun hänen lompakkonsa oli väitetysti varastettu. Hän kertoi Immigrationille tehneensä ilmoituksen poliisille varastetusta lompakosta toivoen, että tämä antaisi hänelle poikkeuksen lentää ulos, mutta maahanmuuttoviranomaiset sanoivat, että tämä rikkoisi politiikkaa.

Hän ei myöskään pystynyt nostamaan rahaa kansainväliseltä pankkitililtä. Phuketin turistipoliisi otti yhteyttä Australian konsulaattiin saadakseen yhteyden pankkiin ja sukulaisiin, ja australialaista miestä kehotettiin odottamaan lähellä olevassa hotellissa.

Mies sai onneksi Australian konsulaatin avustuksella kerätä varoja maahanmuuton maksamiseen ja kotiin palaamiseen, vaikka hänen passissaan ja maahanmuuttotiedoissaan olisi pysyvästi oleskeluajan ylittävä leima.

Mies ei selittänyt medialle, miksi hän oli jäänyt yli kolme viikkoa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.