Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: ulkomaalaisia ​​pidätettiin varkauksista ja uhkapeleistä ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 22. tammikuuta sunnuntaihin 28. tammikuuta 2024.

  1. Poliisi teki ratsian huvilaan, jossa he löysivät viisi venäläistä, jotka pelasivat pokeria ja uhkapelejä Rawaissa, Mueang Phuketissa.

Epäillyt myönsivät poliisille, että he pelasivat pokeria ja uhkapelejä valuuttasiruilla vaihtaakseen krypton.

2. Yli oleskeluajan oleskeleva israelilainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän yritti ryöstää mahdollisen uhrin vaihtopisteessä Patongissa.

Israelilainen mies myönsi yrittäneensä varastaa uhrilta, mutta väitti, ettei hän hyökännyt uhrin kimppuun.

3. Belgian/Marokon kansalainen, joka työskenteli DJ:nä Patongissa, pidätettiin sen jälkeen, kun hänen epäillään osallistuneen murhayritykseen kotimaassaan.

Mr. Achmal oli saapunut Thaimaahan monta kertaa Belgian passillaan. Sen jälkeen hän vaihtoi Marokon passinsa. Hän asui Bangkokissa, Sisaketissa (koilliseen) ja Phuketissa.

4. Brittimies pidätettiin taikasienen kanssa Patongissa. Taikasienet on listattu laittomaksi luokan 5 huumeiksi Thaimaassa.

Häneltä takavarikoitiin 1.10 grammaa taikasientä.

5. Nuori saksalainen mies pidätettiin, kun hän varasti 86,000 XNUMX bahtia hotellista Patongissa.

Epäilty ei peittänyt kasvojaan ja jopa katsoi lähellä olevaa CCTV-kameraa ennen kuin lähti pois. Hän ei ollut hotellin asiakas.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.