PÄIVITYS: Phuketin kuvernöörin toimistoon murtaneen venäläisen miehen vanhemmat pyytävät henkilökohtaisesti anteeksi

Phuket -

Phuketin kuvernöörin toimistoon murtautuneen nuoren venäläisen miehen vanhemmat pyysivät äskettäin henkilökohtaisesti anteeksi kuvernööriltä.

Edellinen tarinamme:

Epämiellyttävä venäläinen mies murtautui Phuketin kuvernöörin toimistoon Phuketin maakuntahallissa Tha Kraeng Roadilla Talad Nueassa, Phuket Townissa, ennen kuin yritti myöhemmin varastaa moottoripyörän.

Nyt päivitykseen:

Lauantaina (27th) 24-vuotiaan venäläisen miehen vanhemmat vierailivat henkilökohtaisesti Phuketin kuvernöörin Sophon Suwannaratin luona. He sanoivat olevansa erittäin pahoillaan kuvernöörille siitä, mitä heidän poikansa oli tehnyt hänelle, ja Phuketin hallitukselle.

Kuvernööri Sophon sanoi vanhemmille, että he sanovat muille venäläisille Phuketissa, että he eivät tee tällaisia ​​asioita, koska sillä on erittäin kielteinen vaikutus Phuketin ja Thaimaan matkailuun sekä venäläisten imagoon Thaimaassa yleisesti. Vaikka kuvernööri hyväksyi anteeksipyynnön, epäiltyä vastaan ​​ryhdytään edelleen oikeustoimiin Thaimaan lain vuoksi.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.