Thaimaan ja Kiinan Ink viisumivapaa sopimus matkailun edistämiseksi ja kahdenvälisten siteiden lujittamiseksi

Kansallinen -

Thaimaa ja Kiina ovat päässeet sopimukseen kansalaistensa viisumipakon poistamisesta, mikä tähtää maiden välisen matkailun ja matkailun edistämiseen.

Raporttien mukaan 1. maaliskuuta voimaan tuleva keskinäinen viisumivapaussopimus allekirjoitettiin hiljattain ulkoministeri Parnpree Bahiddha-nukaran ja hänen kiinalaisen kollegansa Wang Yin välillä.

Uuden viisumivapauspolitiikan odotetaan tehostavan ihmisten välistä vaihtoa ja auttavan Thaimaan matkailualan elpymistä, joka on perinteisesti ollut Kaakkois-Aasian toiseksi suurimman talouden avaintekijä.

Kiinan kansalaiset muodostavat suurimman Thaimaan vierailijaryhmän. COVID-19-pandemia on kuitenkin johtanut Aasian suurimman talouden vierailijoiden jyrkkään laskuun Thaimaassa, kun vuonna 11 kävijöitä oli 2019 miljoonaa vain 3.5 miljoonaan viime vuonna.

Viisumisopimuksen lisäksi sekä Kiina että Thaimaa sitoutuivat nopeuttamaan Kiina-Thaimaa-rautatien rakentamista ja tekemään yhteistyötä kansainvälisten rikosten torjunnassa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.