Merikilpikonna munii Phuket Beachillä – Video

Phuket -

Merikilpikonnaäiti muni munia rannalla Phuketissa.

Thaimaan meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että lauantaiaamuna (27. tammikuuta)th) heille ilmoitti tapahtumasta herra Udom Patkor, Karon Beachin hengenpelastaja. Merikilpikonnaäiti munii rannalla lähellä Nong Harn -järveä.

Hän oli äiti Olive Ridley merikilpikonna. Lehdistöaikaan mennessä virkailijat olivat laskeneet munien lukumääräksi noin 120. Munat siirrettiin turvallisemmalle alueelle rannalle, jossa merivesi ei päässyt pesään. DMCR:n viranomaiset ilmoittivat, että merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.