Yli 4,000 XNUMX ulkomaista matkustajaa risteilyaluksilla saapuu Samuin saarelle

Samuin saari, Surat Thani -

Yli 4,400 XNUMX ulkomaista matkustajaa risteilyaluksilla saapui Samuin saarelle Surat Thanissa.

Surat Thanin PR-osasto raportoi tällä viikolla Thaimaan tiedotusvälineille, että saksalainen risteilyalus Mein Shiff 5 ja italialainen risteilyalus AIDAbella saapuivat laiturille lähellä Na Thon Beachia.

Mein Shiff 2,500:llä oli 5 1,998 ulkomaalaista matkustajaa ja AIDAbellalla XNUMX XNUMX ulkomaalaista matkustajaa. He vierailivat saarella yhden päivän matkalla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Koh Samui Surat Thanin maakunnassa odottaa matkailun lisääntyvän, sillä saarelle on tarkoitus kiinnittää tänä vuonna 47 risteilyalusta, jotka tuovat arviolta 25,000 XNUMX matkustajaa.

Yli kolme miljoonaa ihmistä vieraili Samuin saarella, joka tuotti viime vuonna yli 37 miljardia bahtia tuloja, Samuin matkailuviranomaiset sanoivat.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.