Tulivahingot paikallista taloa Thalangissa

Thalang –

Tuli tuhosi paikallisen asukkaan kotia Thalangin alueella.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että tulipalo tuhosi paikallisen asukkaan kodin Thap Krasattrin osa-alueella aiemmin tällä viikolla.

Lähistöllä sijaitsevan ilma- ja rannikkopuolustuksen komentoyksikön poliisit ryntäsivät paikalle auttamaan palon sammuttamisessa. Vain rouva Rusananeeksi tunnistetun uhrin koti vaurioitui palossa.

Henkilövahinkoja ei kuitenkaan sattunut, mutta tarkkaa taloudellista arviota vahingoista oli vielä rouva Rusananee ja asiaankuuluvat viranomaiset laatimassa lehdistön aikaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.