Venäläinen ratsastaja kuoli moottoripyöräkolarissa, johon osallistui konttiauto Samuin saarella

Samuin saari, Surat Thani -

Venäläinen ratsastaja kuoli moottoripyörän törmättyä ennen kuin konttiauto ajautui hänen ylitseen Samuin saarella.

Samuin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta perjantaiaamuna (26th) Tawee Ratch Pakdee Roadilla Mae Namin osa-alueella lähellä postitoimistoa. Poliisi ja pelastuslaitos saapuivat paikalle etsimään 49-vuotiaan venäläisen ratsastajan ruumiin, jolla oli vakavia päävammoja. Hänen nimeään ei julkistettu tiedotusvälineille.

Kolmen metrin päässä lähistöltä ensiapuhenkilöstö löysi vaurioituneen moottoripyörän. Silminnäkijät kertoivat poliisille, että moottoripyöräilijä menetti hallinnan ennen kuin konttiauto ajoi sen yli.

Kuorma-auto ei pysähtynyt heti, mutta Samuin liikennepoliisi esti sen myöhemmin. Kuljettaja tunnistettiin vain Mr. Pongsakorn, 41. Samuin poliisin mukaan kuorma-auton kuljettajaa syytetään holtittomasta ajamisesta kuoleman aiheuttamisesta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.