Phatthalung kärsii pahimmasta tulvasta 43 vuoteen

Phatthalung, Etelä-Thaimaa –

Phatthalung on kärsinyt pahimmasta tulvasta 43 vuoteen, paikalliset asukkaat sanoivat.

Monen tunnin rankan sateen jälkeen torstaina (25th), äkilliset tulvat Banthat-vuoristosta iskivät Phatthalungiin. Seitsemän kylää ja monia eläintiloja on tulvinut.

Yli 500 perhettä kärsii tulvan vaikutuksista erityisesti Kong Hran, Sri Nakharinin ja Tamodin alueilla. Vedenkorkeudet olivat jopa neljä metriä korkeat Lamsinin osa-alueella Sri Nakharinissa, jossa tulvat tukkivat paikalliset tiet.

Somkit Chongpitak, 69, alueen paikallinen sanoi, että heillä oli suuri tulva 43 vuotta sitten, mutta tämä kerta on vielä pahempi kuin ennen.

Paikalliset viranomaiset tarkastivat maakunnan tulva-alueita ja auttoivat tulvien uhreja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.