Kadonnut kiinalainen turisti Nakhon Si Thammaratista löydetty Pha Nganin saarelta

Surat Thani -

Kadonnut naispuolinen kiinalainen turisti Nakhon Si Thammaratissa löydettiin turvassa Pha Nganin saarelta Surat Thanista.

Nakhon Si Thammarat Cityn poliisille ilmoitettiin tapauksesta aiemmin tällä viikolla. 32-vuotias miespuolinen kiinalainen turisti oli tehnyt katoamisilmoituksen poliisille. Hän kertoi poliisille, että hänen naispuolinen kiinalainen ystävänsä, joka tunnistettiin vain rouva Suniksi, 27, oli kadoksissa. Hän oli aiemmin hänen kanssaan hotellissa Chang Klangin alueella Nakhon Si Thammaratissa.

Hän ja hänen kaksi muuta naispuolista kiinalaista ystäväänsä lähtivät hotellista, mutta he erosivat rouva Sunin kanssa matkustaakseen ympäri kaupunkia. He sopivat ajan kaupungin linja-autoterminaalista matkalle Pha Nganin saarelle.

Rouva Sun ei kuitenkaan tullut linja-autoasemalle. He yrittivät ottaa häneen yhteyttä, mutta epäonnistuivat. He kirjautuivat sisään kaupungin hotelliin odottamaan häntä yön ennen kuin he tekivät ilmoituksen poliisille. He pelkäsivät hänen olevan vaarassa.

Poliisi tarkasti CCTV-materiaalia hotellista Chang Klangissa, kaupungin linja-autoterminaalissa ja Nakhon Si Thammaratin lentokentällä, mutta ei löytänyt häntä. Seuraavana päivänä he ottivat lopulta yhteyttä rouva Suniin ja huomasivat hänen olevan turvassa toisen ystäväryhmän kanssa Pha Nganin saarella Surat Thanissa.

Ei ollut selvää, kuinka hän oli matkustanut Nakhon Si Thammaratista Pha Nganin saarelle.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.