Saksalainen mies pidätettiin varastettuaan 86,000 XNUMX bahtia Patongin hotellista

Patong -

Nuori saksalainen mies pidätettiin, kun hän varasti 86,000 XNUMX bahtia hotellista Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (25th) kello 3 ulkomaalainen mies varasti 00 86,000 bahtia hotellin kassasta Patongissa Ratch Uthit 200 Pi Roadilla.

Epäilty ei peittänyt kasvojaan ja jopa katsoi lähellä olevaa CCTV-kameraa ennen kuin lähti pois. Hän ei ollut hotellin asiakas. Hotelli teki Patongin poliisille ilmoituksen tapauksesta CCTV-materiaalilla.

Perjantaina (26th) poliisi pidätti epäillyn vain Mohamediksi, 22, Saksan kansalaiseksi. Phuketin provinssin tuomioistuin antoi pidätysmääräyksen yövarkaudesta.

Epäilty oli tiedotushetkellä pidätettynä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.