Liekkimeduusavaroitus Krabin saarella

Krabi -

Uimareita varoitetaan liekkimeduusoista Krabin saarella.

Koh Lantan kansallispuiston työntekijä kertoi Phuket Expressille, että torstaina (25th) he löysivät monia liekkimeduusoja (Pelagia Panopyra) Rokin saaren rannalta. Joillekin alueille lähellä rantaa asetettiin punaiset liput varoittamaan uimareita.

Liekkimeduusoja tavataan enimmäkseen tähän aikaan vuodesta, kun voimakkaat aallot nostavat ne esiin.

Jos uimari on pistetty, merivettä ja etikkaa, jos saatavilla, voidaan käyttää sairaan ihon pesemiseen. Uimareita varoitetaan, etteivät he pese sairastunutta ihoa juomavedellä tai alkoholilla allergisten reaktioiden välttämiseksi.

Etikan tai meriveden käytön jälkeen piston saaneen uimarin tulee peittää sairastunut alue 20 minuutin ajan kuumalla vedellä kivun lievittämiseksi ja sitten mennä lääkäriin heti, kun sellainen on saatavilla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.