Kaksi Kratom-mehun tuottajaa ja myyjää pidätettiin Thalangissa

Thalang –

Poliisi pidätti kaksi Kratom-mehun tuottajaa ja myyjää paikallisessa ruokakaupassa Thalangissa.

Aiemmat tarinamme:

Phuketin tutkintapoliisi otti 20. tammikuuta 2024 kiinni kratom-mehukauppiaan, jolla oli yhteensä 315 pulloa Moo 5:ssä, Ratsada, Mueang, Phuket.

Phuketin poliisi on jatkanut Kratom-mehun myyjien pidättämistä.

Poliisi pidätti kaksi Kratom-mehun myyjää paikallisessa ruokakaupassa Patongissa.

Nyt päivitykseen:

Phuketin hallintoviraston virkailijat kertoivat Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla kaksi miespuolista Kratom-mehumyyjää paikallisissa ruokakaupoissa Sri Soonthornin osa-alueella. Heiltä takavarikoitiin yhteensä 42 pulloa Kratom-mehua ja kaksi valtavaa kattilaa kiehuvaa kratom-mehua.

Heidät vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen kratommehun myymisestä pulloissa ilman laillista lupaa. Yhtä heistä syytetään Kratom-mehun laittomasta tuotannosta myyntiin. Poliisi ei paljastanut epäiltyjen henkilötietoja.

Phuket Express totesi, että Kratom-mehu ei saa olla ainesosa tai sekoittaa muiden myytävien elintarvikkeiden tai mehujen kanssa. Joten edes puhdasta Kratom-mehua pullossa ei saa myydä, etenkään julkisilla kaduilla. Kratom dekriminalisoitiin vuonna 2021, mutta sitä ei ole tarkoitus sekoittaa huumausaineisiin, vain lehden käyttö on teknisesti laillista.

Jokainen, joka rikkoo lakia, voidaan tuomita vankeuteen kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen tai sakkoja 5,000 20,000 bahtista XNUMX XNUMX bahtiin.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.