23 pelaajaa pidätettiin Wichitissä

Wichit –

23 pelaajaa pidätettiin heidän pelatessaan paikallista uhkapeliä Wichitissä.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he tekivät keskiviikkona (24. tammikuuta) ratsian työleirille lähellä asuinalueen sisäänkäyntiä Khwang Roadilla. 5,410 pelaajaa pidätettiin. Heiltä takavarikoitiin paikallinen eteläinen uhkapelisetti (paikallisesti nimeltään katkarapu, kala, kukka) ja XNUMX XNUMX bahtia käteistä.

Heidät vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen osallistumisesta uhkapeleihin ilman lupaa. Yhtä epäiltyä syytetään rahapelipesän laittomasta järjestämisestä ja toista peluria myös uhkapelin järjestämisestä.

Wichitin poliisi ei julkistanut epäiltyjen nimiä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.