Kolme ihmistä pidätettiin laittomilla savukkeilla takavarikoituna viiden miljoonan bahtin arvosta Wichitissä

Wichit –

Kolme epäiltyä pidätettiin kolmessa erillisessä kaupassa, joissa takavarikoitiin laittomia savukkeita viiden miljoonan bahtin arvosta Wichitissä.

Economic Crime Suppression Division (ECD) -poliisi kertoi Phuket Expressille, että he tekivät aiemmin tällä viikolla ratsian kolmeen kauppaan Pattana Thongthin Roadilla ja Chao Fa East Roadilla Wichitissä. Kolme henkilöä pidätettiin, jotka tunnistettiin vain herra Eakkachaiksi, rouva Paweeniksi ja herra Pongphoniksi.

Heiltä takavarikoitiin yhteensä 28,895 XNUMX laatikkoa laittomia savukkeita, joiden arvo on noin viisi miljoonaa bahtia.

Kaikki kolme vietiin Wichitin poliisiasemalle syytteeseen kuluttajansuojalain rikkomisesta (savukkeiden myynti ilman veroa.)

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.