Thaimaa kehottaa ex-patsaita ja pitkäaikaista oleskelua kokeilemaan "uutta ja parannettua" online-90 päivän sisäänkirjautumissivustoa

Kansallinen-

Klo 10, 00. tammikuuta 22, Pol. Kenraaliluutnantti Ittipol Ittisaranachai, Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttopoliisin päällikkö, puhui julkisesti "Online-ilmoitus Thaimaassa yli 2024 päivää oleskelusta" -palvelusta Thaimaan hallituksen politiikan mukaisesti helpottaakseen ulkomaalaisten pitkäaikaista viisumia.

Thaimaan pääministeri ja valtiovarainministeri Srettha Thavisin julkaisi äskettäin politiikan elvyttääkseen taloutta ja tukeakseen matkailun arvoja ulkomaisten turistien ja sijoittajien houkuttelemiseksi Thaimaahan.
90 päivän online-ilmoituspalvelu auttaisi ulkomaisia ​​liikemiehiä ja expatteja helpottamaan ilmoitusprosessia, kun he oleskelevat Thaimaassa yli 90 päivää, Pol sanoi. Kenraaliluutnantti Ittipol.

TPN-media huomauttaa, että tämä online-palvelu on ollut olemassa useita vuosia, mutta se on ollut aiemmin täynnä erilaisia ​​ongelmia, rajoitettua selaimen yhteensopivuutta, seisokkeja ja muita ongelmia. Viime aikoina on kuitenkin ryhdytty uudelleen kannustamaan ulkomaalaisia ​​kokeilemaan verkkojärjestelmää uudelleen ja vakuuttamaan heille, että se on paljon helpompaa ja vähemmän stressaavaa kuin aiempina vuosina.

Aiemmat ongelmat olivat saaneet monet luopumaan yrittämästä lähettää 90 päivän lähtöselvityksensä verkossa, mikä johti pitkiin odotuksiin ja sitoi Thaimaan maahanmuuttoviraston resursseja henkilökohtaisiin vierailuihin. Toivotaan, että sovelluksen ja palvelun parannusten myötä monet ihmiset valitsevat verkkoportaalin ja että se säästää kaikkien arvokasta aikaa.

Todettiin, että joitain ihmisiä voidaan kuitenkin edelleen pyytää suorittamaan online-90 päivän lähtöselvitys henkilökohtaisesti useista tekijöistä, kuten asuinpaikan tai alkuperämaan todistamisesta.

Valitettavasti huolimatta konferenssissa olevista kysymyksistä, jotka koskevat mahdollisuutta lopettaa 90 päivän sisäänkirjautumisprosessi kokonaan ja käyttää vain vuosittaisia ​​päivityksiä ulkomaalaisen tai pitkäaikaisen vierailijan viisumista riippuen, niin ei ole suunnitteilla. lähi- tai välitulevaisuus.

Suunnitelmissa on kuitenkin sallia joidenkin viisumityyppien laajentaminen myös verkossa, ja tämä on tällä hetkellä testauksessa, vaikka se ei sovellu kaikille.
Ulkomaalaiset voivat rekisteröityä 90 päivän verkkoilmoituspalveluun digitaalisesti osoitteessawww.immigration.go.th”minne tahansa ja milloin tahansa. Sähköpostiosoite tarvitaan rekisteröityäksesi 90 päivän verkkoilmoituspalveluun. Ensimmäisen käynnin on yleensä tapahduttava henkilökohtaisesti, mutta seuraavat käynnit voivat olla verkossa.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.