Suvarnabhumin lentoasemalla on viivästyksiä biometristen järjestelmien kaatumisen jälkeen, nyt kunnostettu

Kansallinen-

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat 24. tammikuuta 2024, että Thaimaan maahanmuuttoviraston käyttämä biometrinen järjestelmä kaatui Suvarnabhumin kansainvälisellä lentokentällä, mikä aiheutti pitkän jonon uloskirjautuvia matkustajia.

Pol. Kenraali Wisanu Prasatthong-osot, Airports of Thailand Co Ltd:n johtaja, suoritti kenttätarkastuksen selvittääkseen järjestelmävian syyn.

Havaittiin, että biometrisessä järjestelmässä oli toimintahäiriö kello 4 ohjelmiston päivityksen jälkeen, Thaimaan media raportoi.

Tämän seurauksena maahanmuuttotarkastuspisteiden tietokoneet viivästyivät, minkä vuoksi passin uloskirjautuminen kesti kauemmin. Sillä välin, kotimaiset automaattiset omatoimiset uloskirjautumiskanavajärjestelmät olivat alhaalla, ja monet matkustajat olivat juuttuneet pitkiin jonoihin tarkastuspisteillä. Tämä tapahtui myös Phuketin lentokentällä.

Maahanmuuttoviranomaiset tarkastivat passit manuaalisesti Suvarnabhumin seulontajärjestelmän kautta etsiessään rikollisia ja oleskeluajan ylittäviä henkilöitä. Lentoaseman henkilökunta auttoi matkustajia jakamalla vettä ja tarkistamalla matkustajat, jotka olivat vaarassa jäädä lennoilleen etuoikeuskaistalla.

Vaikka biometrinen järjestelmä oli nyt palannut normaaliksi, Royal Thai Immigration Bureau pyrki parantamaan toimintaa pitkällä aikavälillä ja varmista, ettei tätä tapahdu usein.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.