Brittimies pidätettiin Magic Mushroomin kanssa Patongissa

Patong -

Brittimies pidätettiin taikasienen kanssa Patongissa. Taikasienet on listattu laittomaksi luokan 5 huumeiksi Thaimaassa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (25th) he pidättivät 33-vuotiaan brittimiehen ravintolan edessä Phra Baramee Roadilla Patongissa. Häneltä takavarikoitiin 1.10 grammaa taikasientä.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 5 huumeiden (taikasienten) laittomasta hallussapidosta. Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei antanut enempää henkilökohtaisia ​​tietoja brittimiehestä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.