Etsittävä belgialainen/marokkolainen Patong DJ pidätettiin murhayrityksestä kotimaassaan

Patong -

Belgian/Marokon kansalainen, joka työskenteli DJ:nä Patongissa, pidätettiin sen jälkeen, kun hänen epäillään osallistuneen murhayritykseen kotimaassaan.

Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto paljasti lehdistölle tiistaina (23rd), että he olivat pidättäneet etsintäkuulutetun epäillyn, joka oli vain Achmal, 36, Belgian/Marokon kansalainen, asunnossa Patongissa.

Epäillystä oli alun perin annettu Belgiassa pidätysmääräys. Häntä syytetään murhan yrityksestä, luvattomasta aseen kantamisesta sekä ampuma-aseen ja ammusten laittomasta hallussapidosta. Hänet vietiin ulkoministeriöön luovuttamista varten Belgiaan.

Thaimaan maahanmuuttovirasto havaitsi myös, että Achmal oli saapunut Thaimaahan monta kertaa Belgian passillaan. Sen jälkeen hän vaihtoi Marokon passinsa. Hän asui Bangkokissa, Sisaketissa (koilliseen) ja Phuketissa. Hänen nykyinen rekisteröity osoite on Patongissa ja työskennellyt DJ:nä Patongissa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.