PÄIVITYS: Massiivinen kuollut nahkakilpikonna Phang Ngasta löytyi munimamattomien munien kanssa

Phang Nga -

Thai Mueangin alueella rannalta löytyi valtava nahkaselkäinen merikilpikonna, joka löydettiin kuolleena kalaverkkoon sotkeutuneena, ja sen sisällä oli 136 munintamatonta munaa.

Edellinen tarinamme

Kilpikonnan ympäriltä löydettiin kalastusverkko, jonka puiston viranomaiset uskovat olevan kuolinsyy.

Nyt päivitykseen:

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) suoritti ruumiinavauksen nahkaselkäiselle merikilpikonnalle. Kuolinsyy oli hukkuminen, koska se oli sotkeutunut kalaverkkoon. Sen keuhkot vaurioituivat vakavasti.

He löysivät 136 munaa kilpikonnaemon munasarjoista. DMCR sanoi, että tämä on tärkeä menetys merilajeille. Nahkaselkäinen merikilpikonna on vaarassa kuolla sukupuuttoon, ja se on listattu suojelluksi eläimeksi Thaimaassa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.