PÄIVITYS: Bentley, jota käytetään Pattayalla ajamiseen Lion Cubin kanssa, on rekisteröity Phuketiin

KUVA: Ann Isaan Venäjä

Phuket -

Pattayalla ajettu Bentley-sedan leijonanpentu matkustajan istuimella rekisteröitiin alun perin Phuketissa.

Edellinen tarinamme:

Thaimaan kansallispuistojen osasto käynnistää tutkinnan ulkomaalaisesta miehestä, joka havaittiin ajamassa Pattayan kadulla Bentleyllä ja jonka seurassa oli leijonanpentu takapenkillä.

Nyt päivitykseen:

Atthaphon Charoenchansa, kansallispuistojen osaston pääjohtaja, kertoi thaimaalaiselle medialle, että Bentley Continental GTC:n avokattoinen luksusluokan urheilusedan on rekisteröity Phuketissa sijaitsevalle autoyritykselle. Kuljettajan uskotaan olleen srilankalainen.

Viranomaiset kuitenkin tarkistavat Phuketin autoyhtiöltä kenetkään, jotka ovat saaneet vuokrata tai ostaa Bentleyn heiltä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.