Kaksi Kratom-mehun myyjää pidätettiin Patongissa

Patong -

Poliisi pidätti kaksi Kratom-mehun myyjää paikallisessa ruokakaupassa Patongissa.

Edellinen tarinamme:

Phuketin tutkintapoliisi otti 20. tammikuuta 2024 kiinni kratom-mehukauppiaan, jolla oli yhteensä 315 pulloa Moo 5:ssä, Ratsada, Mueang, Phuket.

Phuketin poliisi on jatkanut Kratom-mehun myyjien pidättämistä.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (23rd) he pidättivät kaksi miespuolista Kratom-mehun myyjää paikallisessa ruokakaupassa 50 Years Roadilla. Heiltä takavarikoitiin yhteensä 51 pulloa Kratom-mehua.

Heidät vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen kratom-mehun myymisestä pulloissa ilman lupaa. Poliisi ei julkistanut myyjien henkilötietoja.

Phuket Expressin mukaan Kratom-mehu ei myöskään saa olla ainesosana tai sekoitettuna muiden myytävien elintarvikkeiden tai mehujen kanssa. Joten edes puhdasta Kratom-mehua pullossa ei saa myydä etenkään julkisilla kaduilla.

Jokainen, joka rikkoo lakia, voidaan tuomita vankeuteen kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen tai sakkoja 5,000 20,000 bahtista XNUMX XNUMX bahtiin.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.