Tutkitaan virusvideota ulkomaalaisesta leijonanpennun kanssa Bentleyssä Pattayalla: Omistajaa ei tunnisteta viranomaisiksi harkitsemaan tiukempia säädöksiä

Pattaya -

Klo 5 30. tammikuuta 23 Thaimaan kansallispuistojen, villieläinten ja kasvien suojelun viranomaiset, Pattayan turistipoliisi ja asiaankuuluvat virastot tarkastivat talon omistajan osoitteessa Khao Pratumnak Soi 2024, Banglamung, Chonburi koskien ulkomaalaista, joka näytti ajavan autoa. Bentley leijonanpennun kanssa Pattayassa.

Lue lisää Pattaya Cityn ympärillä ratsastavan ulkomaalaisen viruskiistasta avoautossa Bentleyssä leijonanpennun kanssa TÄÄLTÄ.

KUVA: Khaosod

Poliisin ilmoituksen mukaan kahdesta karsinasta löytyi leijonanpentu, 4 kuukauden ikäinen narttu ja kolme muuta koiraa, mutta ulkomaalaista omistajaa ei löytynyt mistään asunnosta.

Poliisin mukaan videolla olevan ulkomaalaisen oletettiin olevan Sri Lankan kansalainen ja Bentley oli vuokra-auto Phuketista.

Aluksi leijonanpentu todettiin laillisesti rekisteröidyksi Ratchaburissa ja alkuperäinen omistaja oli thaimaalainen nainen, joka oli julkisesti tunnistettu vain rouva Sawangjitiksi, poliisi sanoi. Poliisi tavoitti Sawangjitin lisäkuulusteluja leijonanpennun omistajuudesta ja miten ulkomaalainen oli mukana.

Vastauksena tapaukseen leijonanpennun omistajan asianajaja, jonka nimeä ei julkistettu, sai leijonan omistajalta valtuutuksen neuvotella poliisin kanssa. Lakimies totesi, että leijonanpennun omistusta koskevat asiakirjat esitettäisiin tammikuun 24. päivään mennessä. Aluksi poliisi neuvotteli asianajajan kanssa leijonanpennun tarkastamisesta.

Ulkomaalaista itseään ei ole tunnistettu julkisesti, ja hänen olinpaikkansa ei ole tällä hetkellä tiedossa, ja jotkut muut thaimaalaiset tiedotusvälineet spekuloivat, että hän on saattanut lähteä Thaimaasta leijonasta tehdyn videon leviämisen vuoksi maailmanlaajuisesti, mikä herättää merkittävää kritiikkiä ja huolenaiheita, erityisesti villieläinjärjestöjen ja -ryhmien taholta. . Tämä on epäselvää eikä vahvistettu, koska muiden raporttien mukaan ulkomaalainen suunnittelee tapaavansa poliisin kanssa oikeat asiakirjat. Ulkomaalainen on kuitenkin tehnyt yhteistyötä poliisin kanssa epäsuorasti asianajajansa kautta.

Samaan aikaan, Thaimaan kansallispuistojen osasto paljasti julkisesti, että äskettäin vain 24 henkilöä, jotka hakivat lupaa omistaa leijonia koko maassa, oli vain 153, yhteensä XNUMX leijonaa. Osa näistä oli yksityisiä omistajia ja osa villieläinjärjestöjä ja eläintarhoja.

Samana päivänä Atthaphon Charoenchansa, kansallispuistojen osaston pääjohtaja, aloitti ajatuksen kieltää yksityishenkilöitä omistamasta mahdollisesti vaarallisia luonnonvaraisia ​​eläimiä, koska niitä pidettiin tarpeettomina, elleivät ne ole juridisia henkilöitä, kuten eläintarhoja. tai villieläinsuojelualueita.

Valvottuja villieläimiä, joita pidettiin vaarallisina luonnonvaraisina eläiminä, olivat gepardit, leijonat, jaguaarit, vuoristogorillat, gorillat, simpanssit, bonobot, Sumatran orangutanit, Borneon orangut ja vihreät anakondat, Atthaphon sanoi.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.