Kahdeksan teini-ikäistä hyökkää kahden muun teinin kimppuun Wichitissä

Wichit –

Kahdeksan teini-ikäistä hyökkäsi kahden teinin kimppuun Wichitissä nauhoittaessaan videoleikkeen ennen sen julkaisemista sosiaalisessa mediassa aiemmin tällä viikolla.

Wichitin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tapaus alkoi maanantaina myöhään yöllä (22nd) tiistain (23. tammikuuta) varhaiseen aamuun astird). Kaksi teini-ikäistä, jotka joutuivat hyökkäämään, tunnistettiin vain Mr. Chalermphoniksi, 18-vuotiaiksi ja herra Taksaniksi. He molemmat tekivät tapauksen jälkeen ilmoituksen Wichitin poliisille.

Keskiviikkona (24th) kaikki kahdeksan teini-ikäistä epäiltyä ovat antautuneet poliisille. Heitä syytetään pahoinpitelystä. Poliisi ei ole julkaissut henkilötietoja kahdeksasta teinistä.

Yksi epäillyistä, 18-vuotias, kertoi poliisille, että toinen osapuoli oli väitetysti pahoinpidellyt heidän kahta 12- ja 14-vuotiasta naisystäväänsä heidän ollessaan humalassa. Tämä sai epäillyt vihaiseksi ja sai heidät aloittamaan tappelun.

Lehdistöstä lähtien asianomainen poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa seksuaalisen väkivallan vastaisesti.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.