"Sky Doctor" -harjoitus pidettiin Phang Ngassa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Kansanterveysministeri tohtori Cholnan Srikaew on avannut "SKY Doctor" -lentoliikenneharjoituksen Phang Ngan maakunnassa, mikä osoittaa Thaimaan ensiapupalveluiden paranemisen.

Tapahtumaan, joka on merkittävä kehitys hätäavun alalla, osallistui korkea-arvoisia virkamiehiä, mukaan lukien kansanterveysasioista vastaava tohtori Opas Karnkawinpong, sekä hallintohenkilöstö, lääketieteen ammattilaiset, kylän terveydenhuollon vapaaehtoiset ja eri virastojen edustajat.

Lentoluutnantti Atchariya Pangma, National Institute for Emergency Medicine -instituutin pääsihteeri, kertoi osallistujille projektin edistymisestä ja tavoitteista.

Tohtori Cholnan johti kiertueen tarkastaakseen ambulanssivenettä ja todisti "SKY Doctor" -lentokuljetusmenettelyn live-esittelyn Koh Yao Wittayan koulun väliaikaisella helikopterikentällä. Tämä harjoitus on osa ministeriön pyrkimystä perustaa oma ensiapuryhmä, joka keskittyy parantamaan kriittisten potilaiden siirron nopeutta ja tehokkuutta, parantamaan kiireellisen sairaanhoidon saatavuutta ja parantamaan potilaiden selviytymismahdollisuuksia.

Lentolutnantti Atchariya korosti, että potilaiden lentokuljetuksen päätavoite on heidän nopea ja turvallinen siirtäminen. Vaikka tapahtuma oli ensisijaisesti mielenosoitus, se loi pohjan todellisille potilaskuljetuksille Koh Yaon alueelta ja lähialueilta välittömästi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.