Phuketin poliisi jatkaa Kratom-mehumyyjien torjuntaa

Phuket -

Phuketin poliisi on jatkanut Kratom-mehun myyjien pidättämistä.

Edellinen tarinamme:

Phuketin tutkintapoliisi otti 20. tammikuuta 2024 kiinni kratom-mehukauppiaan, jolla oli yhteensä 315 pulloa Moo 5:ssä, Ratsada, Mueang, Phuket.

Nyt päivitykseen:

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla neljä Kratom-mehun myyjää Thalangin alueilla. Poliisi ei kuitenkaan tiedottanut heistä enempää.

Poliisi varoittaa paikallisia päivittäistavarakauppoja Phuketissa ja Thaimaassa, että Kratom-mehu on listattu valvotuksi yrttituotteeksi, ja jokaiselle valvotulle yrttituotteelle on saatava Thaimaan elintarvike- ja lääkeviraston lupa ennen myyntiä.

Kratom-mehua ei kuitenkaan saa myöskään käyttää ainesosana tai sekoittaa muihin elintarvikkeisiin tai mehuihin myyntiä varten. Joten edes puhdasta Kratom-mehua pullossa ei saa myydä etenkään julkisilla kaduilla.

Jokainen, joka rikkoo lakia, tuomitaan vankeuteen kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen tai sakkoon 5,000 20,000 bahtista XNUMX XNUMX bahtiin.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.