Yli oleskeluajan jäänyt israelilainen mies pidätettiin Patongissa, kun hänen väitetään yrittäneen ryöstää naista vaihtopisteessä

Patong -

Yli oleskeluajan oleskeleva israelilainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän yritti ryöstää mahdollisen uhrin vaihtopisteessä Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että naisuhri, jonka nimeä salattiin hänen yksityisyytensä vuoksi ja joka työskenteli Phra Baramee Roadin vaihtopisteessä, teki ilmoituksen Patongin poliisille. Hän kertoi poliisille, että uudenvuodenaattona 31. joulukuutast, 2023, juuri puolenyön jälkeen ulkomaalainen mies yritti ryöstää hänet vaihtopisteessä.

Mies peitti kasvonsa ja väitetysti lähestyi häntä ja tarttui hänen kaulaansa molemmin käsin. Uhri huusi ääneen ja yritti taistella takaisin ennen kuin epäilty juoksi karkuun. Hän ei saanut mitään häneltä tai vaihtokopista.

Patongin poliisi jatkoi tutkintaa ja maanantaina (22nd) he lopulta pidättivät 26-vuotiaan israelilaisen miehen. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen yövarkaudesta, ruumiin ja mielen vahingoittamisesta sekä oleskeluajan ylittämisestä ulkomaalaisesta.

Israelilainen mies myönsi yrittäneensä varastaa uhrilta, mutta väitti, ettei hän hyökännyt uhrin kimppuun. Hän on myös kiistänyt yövarkaussyytteen, koska hän ei sanonut koskaan varastaneensa mitään. Hän ei kommentoinut ylijäämismaksua.

Patongin poliisi kuitenkin salasi hänen nimensä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.