Nahkaselkäinen merikilpikonna munii 135 munaa Phang Ngassa

Phang Nga -

Nahkakilpikonnaäiti muni 135 munaa rannalla Thaimaan Mueangin alueella.

Khao Lampi Hat Thai Mueangin kansallispuiston toimisto kertoi Phuket Expressille löytäneensä jäljen emomerikilpikonnasta Thai Mueang Beachiltä. He löysivät merikilpikonnan pesän, jossa oli 135 merikilpikonnan munaa. Näistä 92 oli hedelmällisiä munia.

Munat siirrettiin turvallisemmalle alueelle rannalle, jossa merivesi ei päässyt pesään. Puiston viranomaiset totesivat, että merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Liittyvä artikkeli:

Massiivinen nahkaselkäinen merikilpikonna löydettiin kuolleena kalaverkkoon takertuneena rannalta Thaimaan Mueangin alueella.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.