Valtava nahkaselkäinen merikilpikonna löydettiin kuolleena kalaverkosta Phang Ngan rannalta

Phang Nga -

Massiivinen nahkaselkäinen merikilpikonna löydettiin kuolleena kalaverkkoon takertuneena rannalta Thaimaan Mueangin alueella.

Khao Lampi Hat Thai Mueangin kansallispuiston johtaja Prarop Plaengngam kertoi Phuket Expressille, että he saivat maanantaina (22. tammikuuta) paikalliselta asukkaalta ilmoituksen, että merikilpikonna löydettiin kuolleena rannalta kansallispuiston alueella. .

He menivät rannalle etsimään suurta naaraspuolista merikilpikonnaa. Hän oli 181 senttimetriä pitkä ja kilpikonna on alkanut hajota. Kilpikonnan ympäriltä löydettiin kalastusverkko, jonka puiston viranomaiset uskovat olevan kuolinsyy.

Nahkaselkäinen merikilpikonna on vaarassa kuolla sukupuuttoon, ja se on listattu suojeltuiksi eläimiksi Thaimaassa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.