Viisi venäläistä pelaajaa pidätettiin Villassa Phuketissa

Rawai, Phuket -

Poliisi teki ratsian huvilaan, jossa he löysivät viisi venäläistä, jotka pelasivat pokeria ja uhkapelejä Rawaissa, Mueang Phuketissa.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (22. tammikuuta) he ja Chalongin poliisi tekivät ratsian luksushuvilaan Soi Salikassa. Viisi venäläistä löydettiin pelaamasta pokeria ja uhkapelejä. Heiltä takavarikoitiin kaksi pokerikorttisarjaa, 88 valuuttamerkkiä ja Baraku (Shisha tai Vesipiippu, joka on myös laitonta Thaimaassa)

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi sai huolestuneelta kansalaiselta vihjeen, että ulkomaalaiset pelaavat laittomia uhkapelejä huvilassa. Epäillyt myönsivät poliisille, että he pelasivat pokeria ja uhkapelejä valuuttasiruilla vaihtaakseen krypton.

Heidät vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen laittomien uhkapelien pelaamisesta, ja yhtä heistä uhkaa lisämaksu laittoman esineen (Baraku) kielletystä maahantuonnista.

Thaimaassa on maailman tiukimmat rahapelien vastaiset lait, toteaa The Phuket Express. Viranomaiset eivät julkistaneet epäiltyjen nimiä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.