Komitea suunnittelee Andamaanin rannikon kehittämishankkeita

LEHDISTÖTIEDOTE:

Talouskehityksen sekakomitea on kokoontunut keskustelemaan 20 keskeisen Andamaanien rannikkoalueiden kehittämiseen keskittyvän hankkeen ehdotuksista. Näitä hankkeita, joiden kokonaisbudjetti on yli 700 miljoonaa bahtia, ehdotetaan tämänpäiväisessä hallituksen kokouksessa Ranongin maakunnassa (23. tammikuuta).

 

Varapääministeri ja ulkoministeri Parnpree Bahiddha-nukara johti kokousta 22. tammikuuta keskustellakseen näistä ehdotuksista. Kokoukseen osallistuivat kuvernöörit Phuketin, Krabin, Phang Ngan, Trangin, Ranongin ja Satunin eteläisistä provinsseista sekä maakuntien toimistojen päälliköitä ja virkamiehiä sekä hallituksen että yksityisen sektorin edustajilta. jonka budjettimääräraha on 50 miljoonaa bahtia provinssia kohti.

 

Phuket ehdotti kahta kiireellistä kestävän kehityksen ympäristöhanketta. Ensimmäinen on Phuket Municipal Waste Disposal Center, jonka ehdotettu budjetti on 35 miljoonaa bahtia. Toinen on vesisulun rakentaminen Satri Phuket Schooliin, jota valvoo Phuketin maakunnan hallintoorganisaatio ja jonka budjetti on 15 miljoonaa bahtia.

 

Sillä välin Ranongin maakunta pyysi rahoitusta teiden ja julkisten laitosten parannuksiin, mukaan lukien maisemointirakentaminen Bang Rinin osa-alueella. Kokouksessa keskusteltiin myös erilaisista muista matkailusatamiin, infrastruktuuriin, vesihuoltoon, lääkintäpalveluihin ja alueen kehittämisen toimintatapoja koskeviin hankkeisiin.

 

Parnpree kertoi, että kokous antoi vihreää valoa 13 hankkeelle, jotka vaativat valmistumista vuoden sisällä tai välittömästi aloitettavan, yhteensä 797 miljoonan bahtin arvosta. Loput hankkeet ovat edelleen hyväksynnän alla. Hän korosti myös tarvetta tehdä yhteistyötä eri sektoreilla matkailijoiden luottamuksen ja turvallisuuden lisäämiseksi tavoitteena vahvistaa alueen talouskasvua matkailun avulla.
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.