Epäilty pidätettiin Thalangissa 2,417 XNUMX meth-pillerillä

Thalang –

Mies pidätettiin Thalangissa 2,417 XNUMX metamfetamiinipillerillä ja aseen kanssa.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät viime viikonloppuna vain Chalermsakiksi, 33-vuotiaan, epäillyn Phang Ngasta. Hänet pidätettiin Pru Sampan Roadilla Thep Krasattrin osa-alueella.

Häneltä takavarikoitiin 2,417 29 metamfetamiinipilleriä, käsiase ja 1 luotia. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan XNUMX huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa, ampuma-aseen ja ammusten laittomasta hallussapidosta sekä aseen kantamisesta julkisella paikalla ilman lupaa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.