Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Kiinan kiertueen bussien törmäys ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa ja lähiprovinsseissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 15. tammikuuta sunnuntaihin 21. tammikuuta 2024.

  1. Ukrainalainen mies vaurioitti julkista ja yksityistä omaisuutta Patongin poliisiasemalla ja aiheutti yleistä häiriötä, jonka kerrotaan olevan täysin rikki ja koska hänellä ei ollut mahdollisuutta maksaa lippua takaisin Ukrainaan.

Phuketissa on ollut yhä enemmän köyhiä Ukrainan ja Venäjän kansalaisia ​​maiden välisen sodan syttymisen jälkeen.

2. Kiinalainen mies pidätettiin sen jälkeen, kun hänet löydettiin pyytäneen rahaa ihmisiltä Phuketissa.

Hänestä löytyi ilmoitus ihmisille ja ilmoituksessa vammainen lapsi, jonka väitettiin tarvitsevan apua.

3. Seitsemäntoista kiinalaista turistia ja kolme thaimaalaista loukkaantui kiertomatkabussin kaatuessa Thalangissa.

Seitsemäntoista kiinalaista turistia, thaimaalainen opas, bussin miehistön jäsen ja kuljettaja löydettiin bussin sisältä.

4. Epämiellyttävä venäläinen mies murtautui Phuketin kuvernöörin toimistoon Phuketin maakuntahallissa Tha Kraeng Roadilla Talad Nueassa, Phuket Townissa, ennen kuin yritti myöhemmin varastaa moottoripyörän.

Epäillyn mielentilasta johtuen hän ei pystynyt vastaamaan kysymyksiinsä oudosta käytöksestään.

5. Viisi bangladeshilaista miestä pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun heidän havaittiin käyttäneen väärennettyjä viisumileimoja.

He pidättivät viisi bangladeshilaista miestä kansainvälisessä saapumisterminaalissa.

6. Saudi-Arabialainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hänen väitetään vieneen alle 18-vuotiaan heidän vanhemmiltaan.

Häntä syytetään yli 15-vuotiaan mutta enintään 18-vuotiaan alaikäisen ottamisesta vanhemmiltaan tai huoltajaltaan siveettömyyden vuoksi, vaikka suostumus olisi annettu.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.