Merikilpikonna munii 120 munaa Phang Ngan rannalla

Phang Nga -

Merikilpikonna muni 120 munaa rannalla Takua Pa -alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (19. tammikuuta)th) kylän päällikkö ilmoitti heille, että merikilpikonnan jälki löydettiin Koh Kor Khaon rannalta Koh Kor Khaon osa-alueella.

DMCR löysi merikilpikonnan pesän, jossa oli 120 merikilpikonnan munaa. Näistä 63 oli hedelmällisiä munia.

Munat siirrettiin turvallisemmalle alueelle rannalle, jossa merivesi ei päässyt pesään. DMCR:n viranomaiset ilmoittivat, että merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.