Phuket Police Bust Kratom -mehutoimittaja: 315 pulloa takavarikoitiin peiteoperaatiossa

Phuket -

Phuketin tutkintapoliisi otti 20. tammikuuta 2024 kiinni kratom-mehukauppiaan, jolla oli yhteensä 315 pulloa Moo 5:ssä, Ratsada, Mueang, Phuket.

Phuketin poliisi otti kiinni epäillyn, joka oli julkisesti tunnistettu vain Mr. Sakiksi, 44, ja takavarikoi 300 pulloa 1.5 litran kratomimehua ja 15 pulloa 500 millilitran kratommehua.


Poliisin raportin mukaan nimetön lähde ilmoitti kaupasta, joka myi salaa kratommehua teiniryhmille Moo 5:ssä, Ratsadassa.
Poliisin tutkinnassa Sak löydettiin väitetysti myyneen kratom-mehua pulloissa alueella oleville nuorille.
Sak myönsi poliiseille, että hän myi kratom-juomia paikallisille nuorille 15 ja 30 bahtilla 500 ja 1,500 XNUMX millilitran pulloista.
Aluksi poliisi nosti syytteen kratommehun myymisestä pulloissa ilman lupaa ja saattoi epäillyn Mueang Phuketin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.