Kiinalainen turisti putoaa kuolemaan pikaveneestä Similanin saarilla Phang Ngassa

Phang Nga-

Klo 1 45. tammikuuta 20 Phang Nga Maritime Enforcement Command Center vastaanotti raportin kiinalaisturisista, joka putosi pikaveneestä, joka oli matkalla Similan Islandsin kansallispuistoon Phang Ngassa.

Similan Island Navy Security Officer raportoi kiinalaisen turistin, joka on julkisesti tunnistettu Qinghai Shandongiksi, 44, putoavan pikaveneestä matkalla kansallispuistoon.
Kansallispuiston lääkintä- ja turvallisuusviranomaiset ryntäsivät pelastamaan kiinalaista turistia ja antoivat ensiapua ennen kuin hänet siirrettiin Manner-sairaalaan.
Hätävene kuitenkin telakoitui Thap Lamun laiturille Phang Ngassa kello 2, ja lääkäriryhmä valitettavasti ilmoitti, että kiinalainen turisti löydettiin kuolleena.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.