Ruumis löytyi kelluvasta saaren läheltä Phang Ngasta

Phang Nga -

Ruumis löydettiin kellumasta saaren läheltä Khuri Burin alueella.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (19th) kalastusaluksen kapteeni ilmoitti heille, että hän ja hänen miehistönsä löysivät aasialaisen miehen ruumiin kellumassa ilman paitaa merestä Ra-saarelta. Ruumis löydettiin ja vietiin takaisin paikalliseen sairaalaan tunnistamista varten.

Samaan aikaan Myanmar-veneen miehistön jäsenen oli ilmoitettu kadonneen merestä, kun hän putosi kalastusveneestä aiemmin tällä viikolla, mutta ei vielä ollut varmaa, oliko ruumis kadonnut mies.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.