Thaimaa Tripadvisorissa, viisi eri kategorioissa tunnustettua kaupunkia

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa on saavuttanut vaikuttavan esityksen vuoden 2024 Tripadvisor Travellers’ Choice Awards -kilpailussa, ja viisi sen kaupunkia on saanut tunnustusta eri kategorioissa. Bangkok ja Phuket on listattu 25 parhaan matkakohteen joukkoon maailmanlaajuisesti, ja ne ovat saavuttaneet 15. ja 18. sijan.

 

Pattaya Beach Chon Burissa saavutti 7. sijan Trending Destinations -kategoriassa, joka tunnetaan Thaimaanlahden kauniista rannoistaan. Kulinaaristen herkkujen alueella Phuket ja Chiang Mai sijoittuivat 10. ja 17. sijalle Food Destinations -kategoriassa. Tämä tunnustus vastaa heidän asemaansa Michelin Guide Thailand -oppaassa ja Phuketin nimitystä Unescon luovaksi gastronomian kaupungiksi.

 

Palkinnot korostivat myös Khao Lakia Phang-Ngassa, joka sijoittui 6. sijalle Honeymoon Destinations -kategoriassa, joka tunnetaan syrjäisistä rannoistaan ​​ja perheystävällisistä aktiviteeteistaan. Samaan aikaan Bangkok saavutti 11. sijan uudessa Sustainable Destinations -kategoriassa, mikä on merkki Thaimaan edistymisestä kohti kestävää matkailua.

 

Alueellisesti Bangkok, Phuket ja Chiang Mai olivat Aasian 25 parhaan kohteen joukossa 5., 6. ja 16. sijalla.

Tarkempia tietoja näistä tunnustuksista löytyy Tripadvisorin verkkosivustolta osoitteessa https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Destinations.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.