Uusia säännöksiä kotimaanlentojen ei-thaimaalaisia ​​matkustajia varten

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen (CAAT) on ottanut käyttöön uusia säännöksiä ei-thaimaalaisille matkustajille kotimaan lennoilla, ja Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) neuvoo matkustajia noudattamaan päivitettyä tarkastuskorttia ja henkilöllisyyden varmistussääntöjä.

Tammikuun 16. päivästä alkaen CAAT edellyttää, että matkustajan maihinnousukortissa olevan nimen on täsmälleen sama kuin hänen viranomaisten myöntämässä henkilöllisyystodistuksessa.

Hyväksyttäviä maihinnousukortteja ovat lentoyhtiöiden myyntipisteissä tai itsepalvelukioskeissa myönnetyt paperiversiot, lentoyhtiöiden lähettämät PDF-tiedostot tai lentoyhtiön mobiilisovellusten tai sähköpostin kautta saatavilla olevat sähköiset maihinnousukortit. Näytöllä kuvattu maihinnousukortti ei kuitenkaan ole voimassa, ellei lentoaseman matkustajien vahvistusjärjestelmä, viivakoodinlukija tai skanneri vahvista sitä.

Henkilöllisyyden todentamista varten muiden kuin thaimaalaisten matkustajien on esitettävä jokin seuraavista: alkuperäinen passinsa, YK:n kulkulupa tai pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden matkustusasiakirja, jonka on myöntänyt Yhdistyneet Kansakunnat tai vastaava hallitus.

Tapauksissa, joissa passi tai henkilöllisyystodistus katoaa, matkustajat voivat esittää hätäpassin, hätämatkustustodistuksen, Thaimaan maakuntahallinnon myöntämän muun kuin thaimaalaisen henkilökortin tai Thaimaan maaliikenneministeriön myöntämän ajokortin.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.