Kaksitoista ihmistä pidätettiin Phuketissa kukkotaistelupelaamisesta

Phuket -

Kaksitoista ihmistä pidätettiin Thalangissa, kun heidät löydettiin katsomasta kukkotaistelua ja uhkapelejä.

Thalangin piiritoimiston hallintoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he ja Thalangin poliisi pidättivät aiemmin tällä viikolla 12 epäiltyä talossa Sri Soonthornin osa-alueella.

Heidät löydettiin katsomassa kukkotaistelua televisiosta ja pelaamasta uhkapelejä. Heidät vietiin Thalangin poliisiasemalle. Heitä syytetään laittomaan uhkapeliin osallistumisesta (kukotappelu television välityksellä).

Talon omistaja joutuu syytteeseen laittomasta rahapelitoiminnasta.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.