Saudi-Arabialainen mies pidätettiin Phuketissa, koska hänen väitetään ottaneen alaikäisen pois huoltajalta

Phuket -

Saudi-arabialainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, kun hänen väitetään ottaneen alle 18-vuotiaan heidän vanhemmiltaan.

Phuket Immigration kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (19th) he pidättivät 41-vuotiaan saudi-arabialaisen miehen kansainvälisessä saapumisterminaalissa.

Häntä syytetään yli 15-vuotiaan mutta enintään 18-vuotiaan alaikäisen ottamisesta vanhemmiltaan tai huoltajaltaan siveettömyyden vuoksi, vaikka suostumus olisi annettu. Hänet vietiin takaisin Patongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Epäillyn nimi ja tilanteen yksityiskohdat on salattu lehdistä. Saudi-Arabialainen mies ei ole julkaissut lausuntoa lehdistölle.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.