Venäjän epäillään olevan laiton opas Chalongin temppelissä

Chalong -

Venäläistä epäillään toimineen laittomana oppaana Chalongin temppelissä.

Matkailu- ja opastoimiston ja Phuketin turistipoliisin virkamiehet tarkastivat Phra Yai -temppelin (Big Buddha Temple) Chalongissa, Mueang Phuketissa.

Virkamiehet tarkistivat matkaoppaiden ilmoittautumiset ja thaimaalainen matkaopas, jolla ei ollut ajokorttia, löydettiin työskennellessään oppaana. Samaan aikaan löydettiin Venäjän kansalainen, jonka epäillään toimineen laittomana oppaana. Poliiseilla ei kuitenkaan ollut tarpeeksi todisteita venäläisen pidättämiseksi. Molempien tiedot on kuitenkin tallennettu maahanmuuttojärjestelmään.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.