Kiinteä venäläinen mies murtautuu Phuketin kuvernöörin toimistoon ja yrittää varastaa moottoripyörän

Phuket -

Epämiellyttävä venäläinen mies murtautui Phuketin kuvernöörin toimistoon Phuketin maakuntahallissa Tha Kraeng Roadilla Talad Nueassa, Phuket Townissa, ennen kuin yritti myöhemmin varastaa moottoripyörän.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (17th), että lasiovi Phuketin kuvernöörin (hra Sophon Suwannaratin) toimistoon, joka on 4.th Phuket Provincial Hall -rakennuksen kerros löydettiin rikki. Huoneen edestä löytyi verta lattialta. Sihteerin pöydän alta löytyi vasara, jossa oli veritahra.

Tuntematon vartija kertoi poliisille kello 2. varhain aamulla hän löysi paitattoman ulkomaalaisen piileskelemässä ensimmäisessä kerroksessa. Hän yritti saada hänet kiinni, mutta ulkomaalainen mies pakeni yläkertaan ennen kuin vartija soitti poliisille. Poliisi saapui rakennukseen, mutta ei löytänyt ulkomaalaista miestä.

Klo 4 Poliisi kuuli rikkoutuvan lasin äänen, mutta epäiltyä ei vieläkään löydetty. Talonmies löysi aamulla Phuketin kuvernöörin toimiston särkyneen lasioven.

Huolestuneet paikalliset asukkaat ilmoittivat myöhemmin Phuketin kaupungin poliisille, että paitaton, kengitön ja arvaamaton ulkomaalainen mies yritti varastaa moottoripyörän, joka oli pysäköity lähikaupan eteen lähellä Phuket Provincial Hallia. Ulkomaalaisen miehen käsissä ja jaloissa oli verta.

Epäilty pidätettiin lopulta, vaikka poliisi kuvaili häntä erittäin yhteistyökyvyttömäksi ennen kuin hänet vietiin paikalliseen sairaalaan. Poliisi tunnisti miehen myöhemmin 24-vuotiaaksi venäläiseksi mieheksi, ja häntä kuvailtiin erittäin arvaamattomaksi ja mahdollisesti mielenterveysongelmista tai huumeiden väärinkäytöstä kärsiväksi. Poliisi ei julkistanut hänen nimeään. Epäillyn mielentilasta johtuen hän ei pystynyt vastaamaan kysymyksiinsä oudosta käytöksestään.

Kun mies toipuu vammoistaan, häntä todennäköisesti syytetään useista laillisista rikoksista ja hänet karkotettaisiin sen jälkeen, kun hän oli palvellut rikoksiaan, Phuketin poliisi sanoi.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.