Kolme miljoonaa turistia vieraili Samuin saarella vuonna 2023

Samuin saari, Surat Thani -

Yli kolme miljoonaa ihmistä vieraili Samuin saarella, joka tuotti viime vuonna yli 37 miljardia bahtia tuloja, Samuin matkailuviranomaiset sanoivat.

Samuin matkailu- ja urheilutoimisto raportoi, että Samuin saarella vieraili viime vuoden tammikuusta marraskuuhun 3,185,000 37 XNUMX turistia, mikä tuotti yhteensä XNUMX miljardia bahtia. Suurin osa ulkomaisista matkailijoista oli Saksasta, Isosta-Britanniasta, Israelista, Ranskasta ja Venäjältä.

Matkanjärjestäjät sanoivat, että turistit pitävät merimatkailusta, sukeltamisesta ja auringonotosta. Muita kohdesaaria Samuin lisäksi olivat Mu Ko Ang Thong, Tan Island ja Mat Sum Island (Sika Island). Samuin saarella ei kuitenkaan ollut niin paljon kiinalaisia ​​turisteja, jotka vierailivat vuonna 2023.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.