Yksi Championship Boss antaa 350,000 XNUMX bahtia auttaakseen lähettämään äskettäin kuolleen iranilaisen nyrkkeilijän ruumiin kotiin Phuketista

KUVA: One Championship Thailand

Phuket, Thaimaa -

One Championship -pomo antaa 350,000 XNUMX bahtia auttaakseen palauttamaan äskettäin kuolleen nyrkkeilijä Fariyar Aminipourin ruumiin kotiin hänen perheelleen.

Edellinen tarinamme:

Kuuluisa nuori iranilainen nyrkkeilijä on julistettu kuolleeksi suuressa pyöräonnettomuudessa Chalongin alikulkusillassa.

Nyt päivitykseen:

One Championship Thailand raportoi, että perhe MR. FARIYAR AMINIPOUR haluaa saada ruumiinsa kotiin. He kamppailevat kuitenkin taloudellisten ongelmien kanssa. Hänen ruumiinsa siirto maksaa 350,000 XNUMX bahtia. HERRA. FARIYARin ystävät ja hänen faniklubinsa ovat pyytäneet lahjoituksia hänen perheensä auttamiseksi.

One Championship Thailandin toimitusjohtaja Chatri Sityodtong on kommentoinut uutista. Hän sanoi antavansa henkilökohtaisesti 350,000 XNUMX bahtia MR:n kotiuttamiseen tarvittaviin lahjoituksiin. FARIYARin ruumis kotiin. Hän lähetti myös surunvalittelunsa perheelleen ja ystävilleen.

KUVA: One Championship Thailand
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.