Ministeri Varawut reagoi Suphanburin tehtaan räjähdykseen

LEHDISTÖTIEDOTE:

Sosiaalisen kehityksen ja ihmisturvallisuuden ministeri Varawut Silpa-archa on ilmaissut surunsa ilotulitustehtaan räjähdyksestä Suphanburin maakunnassa. Hänen ministeriönsä koordinoi toimintaansa kaikkien verkostojen kanssa tarjotakseen paikan päällä hoitoa kaikille kärsineille.

Eilisen tapahtuman jälkeen sosiaalisen kehityksen ja ihmisturvallisuuden ministeriö on perustanut sotahuoneen koordinoimaan avustustoimia. Kaikki ministeriön yksiköt Suphanburissa ja lähiprovinsseissa on mobilisoitu nopeuttamaan hätäapua ja korvauksia tapahtumasta kärsineille, mukaan lukien kuolleet ja loukkaantuneet, sekä vaurioituneiden kotien korjaamiseen.

Etenkin kärsineellä alueella on järjestetty koordinointia Suphanburin maakunnan kuvernöörin ja kaikkien hallinnollisten yksiköiden kanssa avun antamiseksi ja jokaisen asianomaisen henkilön tavoittamiseksi. Paikallisia kansanedustajia ja yhteisön johtajia on pyydetty pitämään tiiviisti huolta ihmisistä.

Lisäksi Varawut mainitsi Banharn-Jamsai Silpa-archa -säätiön varapuheenjohtajana, että säätiö on tietoinen lapsista, jotka ovat menettäneet vanhempansa tapauksen seurauksena. Säätiö osallistuu heidän koulutuskulunsa kattamiseen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.