Mies pidätettiin Chalongissa 15,000 XNUMX Meth-pillerillä

Chalong -

30-vuotias mies pidätettiin Chalongissa 15,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä ja kidemetamfetamiinilla.

Rajavartiopoliisi 425 kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (16th) he pidättivät miehen, joka tunnistettiin vain Mr. Pondiksi, 30, Chalongista. Häneltä takavarikoitiin 257.9 grammaa metamfetamiinia ja 15,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä. Hänet pidätettiin Soi Tanuthepin sisäänkäynnillä Chao Fa West Roadilla.

Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.