Ulkomaalainen ja kuusi thaimaalaista pidätettiin, kun he myivät Barakua, sähkösavukkeita ja laittomia savukkeita Bangla Roadilla

Patong -

Viranomaiset pidättivät ulkomaalaisen ja kuusi thaimaalaista myyjää, kun heidät löydettiin myymästä Barakua, laittomia savukkeita ja sähkösavukkeita Bangla Roadilta Patongissa.

Phuketin hallintoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että keskiviikkoiltana (17. tammikuuta) he pidättivät yhteensä seitsemän epäiltyä. Kuusi heistä oli thaimaalaisia ​​myyjiä, jotka löydettiin myymästä sähkösavukkeita ja laittomia savukkeita (maksamaton vero) Bangla Roadilta.

Yksi heistä on ulkomainen myymäläpäällikkö. Häneltä takavarikoitiin kaupassa monia Baraku-esineitä.

Kaikki seitsemän epäiltyä vietiin Patongin poliisiasemalle jatkotoimia varten.

Phuket Express huomautti, että Baraku- ja E-savukkeiden tuonti Thaimaahan on laitonta. Pidätettyjen nimiä ei julkistettu lehdistölle.

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.